Home

 

Even helemaal weg...

Als u ergens helemaal kunt opgaan in de natuur en tot rust kan komen, dan is het wel hier! Verblijf in een comfortabele bungalow op het gezellige park met leuke en spannende faciliteiten en activiteiten.

Relax in het zwembad met sauna en Turks stoombad, speel als kind in het spannende junglebos of de speeltuin. Geniet ’s avonds van een heerlijke maaltijd in het gellige restaurant met terras. Het is ook mogelijk om een avondje te gourmetten in de bungalow.

De rust en natuurrijke omgeving zorgen voor nieuwe energie. Loop uit uw bungalow direct het bos in en zie Schotse Hooglanders grazen. Beleef Drenthe via mooie wandel- en fietstochten. Bezoek behalve mooie authentieke dorpen, interessante musea en de levendige provinciehoofdstad Assen, ook pretparken liggen in de nabije omtrek. Tevens is het altijd leuk om naar de bekende dierentuin in Emmen te gaan.

De vele hunebedden in deze omgeving getuigen dat dit oude cultuurland al duizenden jaren geleden werd bewoond. Ook de geschiedenis is erg dichtbij. Het imposante Kamp Westerbork licht vlakbij en en geeft een bijzondere indruk.  

Voor een ontspannen weekend, midweek of langere vakantie kan je uitstekend terecht in de bungalow Dennenhoeve op het vakantiepark het grote zand. 

Deze ruime bungalow bied u een heerlijke plek om te genieten van de natuur met de gemakken van de grote stad op kleine afstand.

U kunt ons ook volgen op facebook : www.facebook.com/Dennenhoeve209 en dan word u op de hoogte gehouden over de bungalow en het park.