De ruime vrijstaande 6 persoonsbungalow is gelegen op Landgoed Het Grote Zand in Drenthe. De bungalow ligt dichtbij het centrale parkgebouw met de receptie, zwembad en cafe restaurant. De stenen bungalow is heeft vele ramen en een pannendak. De bungalow is voorzien van allerlei gemakken zoals een open keuken met een vaatwasser, combi magnetron (oven), televisie met dvd speler en andere gemakken.

De woning word zo goed mogelijk onderhouden. Recent is de begane grond gemoderniceerd. In de aankomende tijd zullen meer onderdlen van de bungalow worden aangepakt en aangepast om het comfort nog meer te verhogen. 

Eigenschappen

Rookvrij, 6 persoonsbungalow, huisdier toegestaan, 3 slaapkamers, badkamer op de begane grond.

In de bungalow is een internet (wifi) aansluiting aanwezig. Tegen betaing kan er bij de receptie een inlogcode worden gehaald.

Met drie slaapkamers is de bungalow geschikt voor zes personen. De slaapkamers zijn zeer ruim waardoor er makkelijk een babybedje bij kan worden geplaatst. Bij de reservering van de bungalow kan er een babybedje worden bijgeboekt. De badkamer en een slaapkamer bevinden zich op de begane grond waardoor de woning tevens geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Zowel op de begane grond als op de verdieping is een aparte toilet aanwezig. De toilet op de verdieping is voorzien van een wasfatel met spiegel. De twee slaapkamers op de verdieping, de overloop en de toiletruimte zijn voorzien van Velux dakramen. De dakramen van de slaapkamers zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen.

De bungalow is omringd door de tuin met diverse soorten planten en bomen. Aan de achterzijde bevingen zich twee terrassen en een grazon. De tuin ligt vanaf het einde van de ochtend in de zon. De de beplanting is er ook voldoende schaduw aanwezig.

De tuin is voorzien van een tuinset waardoor je, wanneer het weer het toelaat, je er buiten kan zitten.

Op het park zijn op diverse plaatsen paden aanwezig waarbij u direct het bos in in loopt en de heide op kunt waar de kans aanwezig is dat u de Schotse Hooglanders ziet grazen.